Κυριακή, 05 Μαϊος 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αιγινιακός – ΑΡΗΣ 1-4 | Αεράτος και στο Αιγίνιο!

Posted On Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018 17:51

Σαν σίφουνας πέρασε και από το Αιγίνιο ο ΑΡΗΣ μας που με συνοπτικές διαδικασίες καθάρισε και την τοπική ομάδα συνεχίζοντας απτόητος την κούρσα του προς την superleague. Τα γρήγορα 2 γκολ στο ξεκίνημα του αγώνα ήταν αρκετά ώστε το παιχνίδι να αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα και το πόσα γκολ θα πετύχουμε μέχρι το τέλος να είναι η μοναδική μας αγωνία.

Μόλις λίγα λεπτά χρειάστηκαν για να πάρει κεφάλι στο σκορ ο ΑΡΗΣ όταν στο 5’ ο διαιτητής έδωσε το καθαρό πέναλτι πάνω στον Παυλίδη και στη συνέχεια ο Διαμαντόπουλος να κάνει το 1-0. Η ομάδα μας έλεγχε το ρυθμό του αγώνα, δεν έμοιαζε να αγχώνεται και τις ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες και τον βαρύ αγωνιστικό χώρο και παρά το 1-0 έδειχνε να κυνηγάει με μανία το δεύτερο γκολ. Ένα γκολ που ήρθε με πλασέ του Πλατέλλα που πήρε το ριμπάουντ μετά από ασταθή απόκρουση στο πολύ ωραίο σουτ του Διαμαντόπουλου μέσα από την μεγάλη περιοχή.  Το 3-0 ήρθε από τα πόδια του Παυλίδη που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ασιστ του Μουμίν επισφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την σημερινή του εμφάνιση. Ο Ντούνης που μπήκε ως αλλαγή συνδυάστηκε εξαιρετικά με τον Διαμαντόπουλο που πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Το 1-4 δεν είχε κάποια ιδιαίτερη σημασία μιας και ο ΑΡΗΣ μέχρι το τέλος κυριαρχούσε στο παιχνίδι και μπορούσε να πετύχει και άλλο γκολ. Μια νίκη που επιβεβαιώνει την σιγουριά που αποπνέει ο φετινός ΑΡΗΣ σχετικά με τον στόχο της ανόδου. Μοναδικό μελανό σημείο η παρουσία των Νίκιτς και Μιλούνοβιτς που για ακόμη μια φορά δεν μπόρεσαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Κάθε νίκη στο δεύτερο γύρο έχει τη δική της ξεχωριστή σημασία μιας και οι διώκτες μας θα αρχίσουν να νιώθουν ολοένα και πιο έντονα . Εξίσου σημαντικό είναι μέχρι να φθάσουν τα «καθοριστικά» παιχνίδια με  Παναχαϊκή και ΟΦΗ η ομάδα αν όχι να αυξήσει τη διαφορά των 8 βαθμών τουλάχιστον να τη διατηρήσει.  Είναι διαφορετικό να αγωνίζεσαι με το Χ να σκοτώνει τον αντίπαλο και διαφορετικό η νίκη να είναι μονόδρομος.

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!